19 maart t/m 19 mei!

Dit weekend is in Zegveld (bij Woerden) de expositie van start gegaan van een groepje kunstenaars uit Laren. We exposeren tot en met maandag 19 mei in Buitenplaats De Blauwe Meije en ons werk is elk weekend te bekijken en te koop.

Alles kwam aan het rollen via vriendin Marga Miltenburg (van Sprekersbureau Zij Spreekt, uit Woerden) en Rebecca de Boer van Buitenplaats De Blauwe Meije (www.deblauwemeije.nl)

Copyright 2010

Afgelopen vrijdag hebben we ons werk ingeladen, naar de locatie gebracht en ingericht. Met plezier, want De Blauwe Meije is een prachtige, unieke en inspirerende locatie, middenin het Groene Hart. Heel centraal dus, maar toch weg van de grote drukte.

Er is prima ruimte voor trainingen, workshops en bedrijfsuitjes, een galerie en beeldentuin, en een heerlijk terras aan het water. Slapen kan je er ook, want er is een fraai Bed & Breakfast!

Ideaal om er eens naar toe te gaan, iets op het terras of in de verbouwde hooimijt te gebruiken (hoofdzakelijk zelfgemaakt en biologisch), door de tuin te wandelen en ook daar onze kunst te bekijken, met een bootje richting Nieuwkoopse Plassen te varen of een mooi rondje op de fiets te maken.

De Blauwe Meije is open: elke zaterdag en zondag van 12.00 – 17.00 uur. En andere dagen op afspraak. Elke zondag vindt u er ook één of meer van de exposerende kunstenaars uit Laren.

Wij zijn: Hilde de Rooij, Elize van der Werff, Ank van der Zee, Ineke Vaasen, Janine Boot, Bettie Bruin, Betsy Veenman, Susanne Vianen en Amanda Spoel.