Atelierroute !!

Yessss….. zaterdag 25 en zondag 26 mei ben ik weer te gast bij notariskantoor De Boer, Eemnesserweg 9 in Laren. Een prachtlocatie, hartje centrum. In de kamer waar normaal gesproken aktes worden toegelicht en getekend, staat nu een mooie selectie van mijn sieraden uitgestald. Zo cool dat notaris De Boer zijn kantoor open stelt voor de Larense kunst. Hij doet dit al jaren en heeft al heel wat verschillende Larense kunstenaars over de vloer gehad. De laatste paar jaar zijn schilderes Anna Tananyan en ik steeds bij hem te gast. Met heel veel plezier staan wij onze bezoekers te woord in het sfeervolle pand. Ook nu geef ik graag persoonlijk tekst en uitleg, dit keer loopt er ook een videopresentatie mee zodat u een goed beeld krijgt van hoe het maken van glaskralen in zijn werk gaat. Dus: wees welkom! Zaterdag en zondag, beide dagen van 11.00 – 17.00 uur.