Covid-proof branden

De afgelopen maanden hebben een paar vaste cursisten met plezier gebruik gemaakt van onze speciale brandplek: het is 1 brandtafel, met alles erop en eraan, in ons bijgebouw. Covid-proof. Zie de foto’s hieronder. Op deze manier kan er toch worden gebrand. Het grote atelier gaat – in afgeslankte vorm – namelijk pas weer open als Covid verslagen is. Of als René en ik zijn gevaccineerd.

Wie eerder wil branden kan dus reserveren in het bijgebouw. Ik help zoals gebruikelijk met het opstarten, daarna werk je alleen. Uiteraard ben ik in de buurt mocht je iets nodig hebben.
Nu is het te koud, er is geen verwarming….. maar ik verwacht dat je er vanaf maart of zelfs eerder als er een lekker zonnetje is, prima kan werken. De oven staat aan, er is koffie/thee, een muziekje, toilet. Plus heel veel glas en alles wat je nodig hebt om weer mooie kunstwerkjes te maken 😃
Bovenstaande geldt alleen voor vaste cursisten met een strippenkaart.
Hoop je binnenkort dus weer te zien. Tot die tijd: fijne en goeie weken !